Wat wil je opzuigen?

Industriële stofzuigers zijn onmisbaar in tal van industriële sectoren. Of het nu gaat om het schoonhouden van fabriekshallen, magazijnen, klaslokalen of werkplaatsen, een krachtige stofzuiger is essentieel om het vuil, stof en vloeistof op te zuigen en de werkomgeving schoon en veilig te houden. Bij Duso Nederland B.V. vind je een uitgebreid assortiment aan industriële stofzuigers van topkwaliteit met vermogens tot maar liefst 55 kW. Onze stofzuigers zijn speciaal ontworpen om zelfs de meest hardnekkige vuil- en stofdeeltjes op te zuigen. Denk hierbij aan zware metalen (straalgrit), houtsnippers, fijne poeders puin, glas, asbest, vloeistoffen en zelfs brand- en explosiegevaarlijke stoffen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Lees meerLees meer

Voor elke toepassing een oplossing

Onze stofzuigers zijn geschikt voor tal van toepassingen, zoals het reinigen van grote oppervlakken, het opruimen van bouwafval en het afzuigen van zaagsel en stof bij houtbewerking. Ook in de voedingsindustrie zijn onze stofzuigers onmisbaar, bijvoorbeeld ten behoeve van keep house cleaning. Behalve industriezuigers voor stof en ander vast of grof materiaal, leveren wij ook professionele en industriële olie- en spanenzuigers waarmee olie, koelvloeistof, bezinksel en spanen veilig en efficiënt verwijderd kan worden.

Het juiste filter en filterreiniging voor elke situatie

Een stofzuiger is onmisbaar om de omgeving schoon en veilig te houden, maar de keuze van het juiste filter is van cruciaal belang. Filters moeten immers worden afgestemd op de situatie en de te verwijderen stoffen. Bij Duso Nederland B.V. hebben we een uitgebreid assortiment filters die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Of het nu gaat om het opzuigen van fijn stof, schadelijke stoffen of vloeistoffen, in kleine of grote hoeveelheden, onze filters zorgen voor optimale reiniging van de vervuilde lucht. Onze deskundige adviseurs helpen je graag bij het kiezen van het juiste filter voor jouw situatie.

Hoogwaardige stof- en vloeistofzuigers

Duso Nederland is dé leverancier van hoogwaardige industriële stofzuigers, vloeistofzuigers en stofzuigsystemen. Onze stofzuigers en stofzuigsystemen zijn speciaal ontworpen voor het afzuigen van stof en andere (grof) materiaal dat voorkomt in industriële omgevingen. Deze kunnen volledig worden aangepast aan de specifieke behoeften van de gebruiker. Wil je graag meer informatie over onze stofzuigers, of ben je benieuwd wat de kosten zijn voor een centraal stofzuigsysteem? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.