Verhuur

Het huren van een professionele stofzuiger voor bouw of industrie biedt voordelen en gemak. De stofzuigers zijn meestal op afroep beschikbaar, zijn snel op locatie aanwezig en kunnen zo ingericht worden dat ze inzetbaar zijn voor jouw (tijdelijke) klus. Denk hierbij aan het juiste filterpakket en diversiteit aan accessoires die je werkzaamheden vereenvoudigen. Ben je op zoek naar een stofzuiger voor een paar dagen? Of ben je juist op zoek naar een stofzuiger voor een langere periode? Of is er momenteel geen budget voor het aanschaffen van een industriezuiger en heb je er toch één nodig? Wij denken graag met je mee. Wij verhuren niet aan particulieren.

Verhuur van industriële stofzuigers en afzuigers

Snel en eenvoudig een stofzuiger huren

Als je op zoek bent naar industriële stofzuigers voor een korte of lange periode, dan ben je bij Duso Nederland aan het juiste adres. Bij ons kun je terecht voor het huren van hoogwaardige industriële stofzuigers, die speciaal ontworpen zijn om kleine of juist grote hoeveelheden stof en vuil op te zuigen. Onze industriële stofzuigers zijn geschikt voor allerlei toepassingen en zijn uitgerust met krachtige motoren en filtersystemen, zodat ze zelfs het fijnste stof kunnen opzuigen. Of je nu een stofzuiger nodig hebt voor een tijdelijke klus of voor een langdurig project, wij hebben altijd de juiste oplossing voor jouw behoeften.

Altijd een machine in topconditie!

Wij zorgen ervoor dat onze industriële stofzuigers altijd in topconditie zijn en dat ze snel bij jou op locatie worden geleverd. Met onze uitstekende service en flexibele huurvoorwaarden kun je bij ons rekenen op de beste oplossing voor jouw situatie. Wil je meer weten over onze industriële stofzuigers en de mogelijkheden voor het huren van deze apparatuur voor een korte of lange periode? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder!

Waarom huren bij Duso Nederland?

  • Bij Duso Nederland zijn stofzuigers al te huur vanaf 5 werkdagen
  • Huren voor korte of lange periode
  • In de meeste gevallen al binnen 24 uur geleverd
  • Ruim aanbod van stofzuigers en afzuigunits
  • Apparatuur altijd in uitstekende conditie
  • Halen en brengen tot aan de deur

Meer informatie of advies op maat nodig?

Benieuwd of wij voor jou de juiste apparatuur hebben om de klus te klaren? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor advies op maat. We helpen je graag verder!