Tweedehands

Ben je op zoek naar een betrouwbare tweedehands industriële stofzuiger van hoge kwaliteit? Dan ben je bij Duso Nederland aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan jong gebruikte industriële stofzuigers die nog in uitstekende staat verkeren en klaar zijn voor een tweede leven. Onze tweedehands industriële stofzuigers zijn zorgvuldig geïnspecteerd en getest om ervoor te zorgen dat ze nog steeds de hoogwaardige prestaties leveren die je van ons mag verwachten. Zo worden ze standaard geleverd met een nieuwe NEN-3140 keuring. Met ons brede aanbod van verschillende modellen, vind je bij ons altijd de tweedehands stofzuiger of afzuigunit die perfect past bij jouw behoeften. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Tweedehands industrie stofzuigers

Tweedehands stofzuigers en demo modellen

Bovendien bieden wij onze gebruikte industriële stofzuigers en demonstratiemodellen aan tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Hierdoor kun je besparen op de kosten van de aanschaf van een nieuwe stofzuiger. Bij Duso Nederland begrijpen we dat een goede service en ondersteuning cruciaal zijn bij de aanschaf van tweedehands apparatuur. Daarom bieden wij ook bij onze gebruikte stofzuigers dezelfde uitstekende service en ondersteuning als bij onze nieuwe stofzuigers. Zo worden tweedehands apparatuur altijd voorzien van een nieuwe NEN-3140 keuring.

Wij staan voor je klaar!

Miskoop voorkomen? Wij staan altijd voor je klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste stofzuiger en om eventuele vragen te beantwoorden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een advies op maat.