Over Duso Nederland

Welkom bij Duso Nederland, jouw betrouwbare leverancier van industriële stofzuigers, stofzuigsystemen, afzuigsystemen, voorafscheiders en afzuigtafels. Met ons betrokken team bieden wij complete systemen die we niet alleen offreren en verkopen, maar ook met zorg monteren. Onze passie ligt in het leveren van hoogwaardige oplossingen voor stofbeheersing en luchtkwaliteit in diverse industrieën. Met jarenlange ervaring en expertise streven we ernaar om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies op maat.

Onze producten

Stofvrij en veilig werken is van groot belang in Nederland, waar strenge regelgeving voor geldt. Onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden rechtstreeks ingekocht bij Europese fabrikanten. Onze apparatuur voldoet aan de nieuwste Europese richtlijnen en worden geleverd met geavanceerde filtertechnieken voor een stofvrije en veilige werkomgeving. Dankzij onze directe contacten met fabrikanten, zijn we in staat om maatwerk te leveren dat volledig aansluit op de behoeften van onze klanten.

Onze kracht

  • Ruim 15 jaar ervaring in hoog- en laag vacuümtechnieken
  • Rechtstreekse inkoop bij fabrikanten
  • Kennis en expertise
  • Persoonlijk contact en betrokkenheid
  • Maatwerk is geen uitzondering
  • Wij komen onze belofte na!

Klein of groot vraagstuk? We helpen je graag!

Of je nu een klein of groot vraagstuk hebt, wij helpen je graag! Elke situatie is uniek en er zijn stofzuigers en stofzuigsystemen in diverse vormen en maten beschikbaar. Daarom is een goed advies en begeleiding essentieel bij het vinden van de juiste oplossing.