Over Duso Nederland

Welkom bij Duso Nederland, dé vertrouwde leverancier van industriële stofzuigers, stofzuigsystemen, afzuigsystemen, voorafscheiders en afzuigtafels. Met ons betrokken team bieden wij complete systemen die we niet alleen adviseren en verkopen, maar ook desgewenst met zorg monteren. Onze passie en uitdaging liggen in het adviseren van de juiste stofzuiger of installatie, die optimaal presteert in vaak de meest uiteenlopende toepassingen. Hoogwaardige oplossingen voor optimale stofbeheersing en luchtkwaliteit in verschillende industrieën. Met meer dan 15 jaar ervaring en expertise en een uitgebreid assortiment zijn wij in staat om vrijwel altijd een kwalitatieve oplossing aan te dragen. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies op maat.

Onze producten

Stofvrij en veilig werken is van groot belang in Nederland, waar strenge regelgeving voor geldt. Onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden rechtstreeks ingekocht bij Europese fabrikanten. Onze apparatuur voldoet aan de nieuwste Europese richtlijnen en worden geleverd met geavanceerde filtertechnieken voor een stofvrije en veilige werkomgeving. Dankzij onze directe contacten met fabrikanten, zijn we in staat om maatwerk te leveren dat aansluit op de behoeften van onze klanten.

Onze oplossingen

Onze passie ligt in het bedenken van de beste oplossingen voor uiteenlopende situaties. Of het nu gaat om het efficiënt schoonmaken van een werkplaats of fabriek met een mobiele industrie stofzuiger, of het ontwerpen en installeren van een geavanceerd stof- of afzuigsysteem met onze VCA-gecertificeerde monteurs, wij gaan graag de uitdaging aan op zoek naar de beste oplossing! De diversiteit van onze oplossingen is het resultaat van jarenlange ervaring en nauwe communicatiekanalen met onze Europese fabrikanten waardoor wij ook prima in staat zijn om maatwerk te leveren.

Onze kracht

  • Snel en accuraat aandragen van mogelijke oplossingen
  • Ruime voorraad vanuit Joure (FRL), waardoor snelle levering in heel Nederland mogelijk is
  • Rechtstreekse inkoop bij Europese fabrikanten
  • Ruim 15 jaar kennis en expertise in hoog- en laag vacuümtechnieken
  • Maatwerk is geen uitzondering
  • Testen en huren van potentiële oplossingen

Klein of groot vraagstuk? We helpen je graag!

Of je nu voor een klein of groot vraagstuk staat, wij staan klaar om je te adviseren. Een goed advies van de juiste apparatuur en bijbehorende accessoires maken het verschil om jarenlang veilig en efficiënt werken tegen de laagste onderhoudskosten. Met een breed scala aan producten en onze expertise op het gebied van stofvrij werken is dé oplossing binnen handbereik. Neem vrijblijvend contact met ons op voor gratis advies.