Wat wil je afzuigen?

Industriële afzuiging is essentieel voor de gezondheid en veiligheid van werknemers in productieomgevingen. Onze producten zijn ontworpen om de luchtkwaliteit te verbeteren door schadelijke stoffen zoals stof, dampen en fijnstof af te zuigen. We bieden een breed assortiment aan oplossingen voor het verminderen van stof, (las)rook, gassen, olienevel en explosiegevaarlijke stoffen. Onze apparatuur is mobiel of heeft een vaste opstelling en kan aangepast worden aan jouw specifieke behoeften. Naast topkwaliteit producten bieden we deskundig advies en ondersteuning. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Lees meerLees meer

Schoon, veilig en efficiënt werken

Duso Nederland is leverancier van hoogwaardige afzuigapparatuur. Wij bieden een breed assortiment aan oplossingen voor verschillende industrieën en werkplaatsen. Of het nu gaat om afzuigtafels, mobiele afzuiging, afzuigsystemen of olienevelafzuiging, bij Duso Nederland hebben we altijd de juiste oplossing voor jouw specifieke behoeften.

Afzuiging tijdens schuren en slijpen

Onze afzuigtafels zijn ontworpen om stof en andere deeltjes af te zuigen tijdens het bewerken van materialen. Deze tafels bieden een veilige en schone werkomgeving voor werknemers. Een afzuigtafel is een werktafel met een ingebouwd afzuigsysteem dat stof en andere deeltjes afzuigt terwijl materialen zoals hout en metaal worden bewerkt. Een afzuigtafel heeft meestal een ventilator die lucht aanzuigt en door een filter blaast om stof en andere deeltjes te verwijderen zodat schone lucht teruggebracht wordt in de werkomgeving.

Werken op verschillende werkstations

Onze mobiele afzuigapparatuur is de perfecte oplossing voor bedrijven die werken op verschillende werkstations. Deze apparaten zijn gemakkelijk verplaatsbaar en kunnen worden aangepast aan verschillende afzuigbehoeften. Een mobiele afzuiger heeft meestal een afzuigarm maar kan ook een afzuigslang hebben die rechtstreeks op een machine kan worden aangesloten.

Meerdere werkplekken gelijktijdig afzuigen

Onze afzuigsystemen zijn ontworpen om grotere werkgebieden af te zuigen, zoals hele productiehallen. Deze systemen bieden een efficiënte en effectieve manier om stof en andere deeltjes af te zuigen en te verwijderen. Door middel van buizen ontstaat een netwerk die aangesloten is op één afzuigsysteem waardoor alles ook op één plaats verzameld, gefilterd en afgevoerd wordt.

Afzuigen van olienevel en emulsie

Olienevelafzuiging is een andere specialiteit van Duso Nederland. Onze olienevelafzuigingssystemen zijn ontworpen om olienevel en emulsie te verwijderen uit de lucht, wat de luchtkwaliteit verbetert en gezondheidsproblemen bij werknemers voorkomt. Een stand alone afzuigunit voor olienevel en emulsie kan direct op of naast de bewerkingsmachine geplaatst worden, terwijl een centraal afzuigsysteem olienevel kan afzuigen van meerdere werkstations.

Advies nodig?

Duso Nederland helpt je bij het maken van de juiste keuze op het gebied van afzuigapparatuur. Wij bieden deskundig advies en een breed leveringsprogramma aan, volledig aanpasbaar aan jouw specifieke behoeften. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.