Depureco M70 OIL

De M 70 OIL industriële oliestofzuiger is een uitstekende oplossing voor het efficiënt opzuigen en scheiden van olie en metaalspaanders in industriële omgevingen. Met zijn krachtige zuigkracht, gegenereerd door 3 werkende motoren, zorgt deze olie- en spanenzuiger voor optimale prestaties en een hoge zuigsnelheid. De stofzuiger stopt automatisch met zuigen wanneer de maximale capaciteit van de container is bereikt en de afvoer verloopt moeiteloos dankzij de zwaartekracht en een handige afvoerbuis. Bovendien is de M 70 OIL stofzuiger gemakkelijk verplaatsbaar en biedt hij gebruiksgemak bij het legen van het opgezogen materiaal.

Kenmerken

  • 3 krachtige motoren 230V
  • Scheiden van olie en spanen
  • Afvoeren door middel van afvoerkraan
  • Leverbaar met doorvoerpomp

Technische specificatiesTechnische specificaties

M 70 OIL voor efficiënte verwijdering van olie en metaalspaanders

De krachtige oliezuiger M 70 OIL is speciaal ontworpen om efficiënt olie en metaalspaanders op te zuigen en te scheiden van tanks, machinegereedschapstafels en geleidingen. Met zijn krachtige zuigkracht, gegenereerd door twee parallel werkende motoren, garandeert deze stofzuiger een uitstekende zuigsnelheid en optimale prestaties. De oliezuiger is leverbaar met 2 en 3 motoren die allen apart van elkaar ingeschakeld kunnen worden, zodat jij je eigen zuigkracht bepaalt.

Efficiënte filtratie en scheiding van olie en metaalspaanders

De container van de M 70 OIL oliestofzuiger is uitgerust met een handige metalen mand (40 liter), die helpt bij het scheiden van het vaste deel van het vloeibare deel. Dit zorgt ervoor dat de opgezogen metaalspaanders effectief worden gescheiden van de olie. Bovendien beschikt de stofzuiger over een nylon filter met een fijne maaswijdte van 150 micron, wat zorgt voor een grondige filtratie van de vloeistof.

Automatische stopfunctie en gemakkelijke afvoer

Dankzij de elektrische zwevende niveauschakelaar stopt de stofzuiger automatisch met zuigen zodra de maximale capaciteit van de container is bereikt. Met een opvangcapaciteit van 70 liter geëmulgeerde olie, biedt de M 70 OIL voldoende ruimte voor het opvangen van grote hoeveelheden vloeistof. Voor de afvoer van de opgezogen vloeistof maakt de stofzuiger gebruik van zwaartekracht. Een handige afvoerbuis aan de onderkant van de container zorgt voor een probleemloze en efficiënte afvoer. Als aanvullende optie kan een afvoerpomp worden geïnstalleerd, waardoor de gefilterde vloeistof direct kan worden afgevoerd.

Flexibiliteit en gebruiksgemak

De M 70 OIL industriële oliezuiger is uitgerust met stevige wielen, waardoor hij gemakkelijk kan worden verplaatst naar de gewenste locatie. Bovendien maakt de handige container het voor de operator eenvoudig om het opgezogen materiaal te legen. Hierdoor kan de vloeistof ook gemakkelijk worden afgevoerd naar een geschikte verzamel- of bezinkcontainer. Met de industriële stofzuiger M 70 OIL haal je een betrouwbare en efficiënte oplossing in huis voor het verwijderen en scheiden van olie en metaalspaanders. Verbeter de werkefficiëntie en zorg voor een schone werkomgeving met deze krachtige oliestofzuiger van hoge kwaliteit.

Technische specificaties

Type motor

By-pass

Aantal motoren

2 of 3

Voltage

230 Volt/Hz

Vermogen

2.6 | 3.9 kW

Luchtsnelheid

380 | 570 m3/uur

Max vacuüm

250 mBar

Filtermedium

Oliefilter nylon

Aansluiting

50 Ø mm.

Spanenopvang

40 Liter

Opslagcapaciteit

70 Liter

Wijze van afvoeren

Afvoerkraan of pomp Liter

Afmetingen

700x450x1400 LxBxH

Gewicht

90 Kg.

Inclusief

Veiligheidsventiel

Zuigsnelheid

70 | 18 liter / seconde

Afvoersnelheid

70 / 200 liter / seconde

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Binnen 24 uur analayseren wij de aanvraag
  • Gratis en vrijblijvende demonstratie op locatie
  • Totaalleverancier voor elk stofprobleem
Maak een afspraak