Koffie industrie

Duso Nederland B.V. is ervaren in de voedingsmiddelenindustrie, inclusief de koffie-industrie. Stofzuigers moeten voldoen aan strenge eisen, zoals RVS, antistatische en ATEX-certificering. Onze diverse collectie biedt altijd een geschikte stofzuiger voor elke toepassing in deze industrie, waar schoonmaken van cruciaal belang is.

Lees meerLees meer

Koffie producten en grondstoffen vragen specifieke benadering

Het behandelen van koffieproducten en grondstoffen vereist een speciale aanpak vanwege hun fijne textuur en potentieel voor het opwekken van statische elektriciteit. Dit kan niet alleen onwenselijk zijn voor uw medewerkers, maar ook veiligheidsrisico's met zich meebrengen, zoals brand- en explosiegevaar. Bij ons kunt u erop vertrouwen dat uw veiligheid onze prioriteit is. Wij bieden ATEX-gecertificeerde stofzuigers en zuig- en afzuigsystemen die geschikt zijn voor zone 21 en 22, zodat u gegarandeerd maximale veiligheid kunt garanderen bij het verwerken van koffieproducten en grondstoffen.

Kennis en producten voor het beste advies

Onze uitgebreide selectie van mobiele en stationaire stofzuigers is ideaal voor professioneel en industrieel gebruik. Wij beschikken over de kennis en ervaring om u uitstekend advies te geven en u te voorzien van stofvrije oplossingen binnen de koffie-industrie. Wij kunnen u helpen bij het kiezen van het beste filterpakket voor uw toepassing, uitleggen welke soort filterreiniging de beste zuigkracht garandeert en welke filters de langste levensduur hebben. We houden daarbij rekening met al uw eisen en wensen en kunnen in de meeste gevallen verschillende oplossingen aandragen, waarbij we de verschillende scenario's tegen elkaar afwegen. Kortom, bij ons vindt u de juiste kennis en producten voor het beste advies.