Stofzuiger voor vloerrenovatie

Parketspeciaalzaak Unique Helmond

Van de Firma Unique parket ontvingen wij een aanvraag met betrekking tot het stovrij schuren van parketvloeren. Unique parket bestaat sinds 1993 en is een gerenommeerd bedrijf welke gespecialiseerd is in restauratie van bestaande vloeren, stofvrij schuren en traprenovatie. Met meer dan 30 jaar ervaring zijn zij een begrip in Helmond en omstreken. Ter vervanging van hun huidige stofzuiger waren ze op zoek naar een compacte stofzuiger welke over industriële eigenschappen beschikt. Met name de zuigkracht, het behoud hiervan, de filtertechniek en de stofklasse waren de belangrijkste speerpunten.

Stofvrij schuren met fijnstof stofzuiger 

 Bij het schuren van vloeren, wanden en trappen ontstaat in korte tijd veel fijnstof. Bouwstofzuigers zijn in de meeste gevallen dan niet de perfecte oplossing. Vaak lopen filters relatief snel vol en is men vaak bezig om het filter schoon te kloppen. Ook dient men regelmatig de wegwerpzak te vervangen wat over het algemeen geen goedkope zakken zijn. Vaak gaan bedrijven dan de markt op en gaan ze op zoek naar een industriële stofzuiger die geschikt is om fijnstof op te zuigen. Een industriële stofzuiger onderscheidt zich op verschillende vlakken. Hier een kleine greep uit de voordelen:

Voordelen fijnstof stofzuiger:

  • Meer vermogen
  • Betere filtertechniek
  • Bestand tegen een (constant) hoog stofaanbod
  • Handmatige en zeer effectieve filterreiniging
  • Verschillende filters voor elke toepassing
  • Wegwerpzakken niet noodzakelijk

Er zijn dus nogal voordelen te bedenken om over te stappen naar een industriële fijnstof stofzuiger. 

Lage onderhoudskosten bij een goed advies

Met een goed advies zullen onderhoudskosten laag zijn. Denk hierbij aan het hoofdfilter, HEPA veiligheidsfilter en niet onbelangrijk, de motoren.

Geleverde oplossing

Bij Unique Parket was het ons snel duidelijk welke oplossing benodigd was. Een compacte stofzuiger met een hoog zuigvermogen en een filter die jarenlang de beste filtratie geeft waarbij de zuigkracht behouden blijft. Hier hebben wij de Depureco MiniBull 2 geadviseerd. Een uiterst compacte fijnstof stofzuiger met 2 motoren heeft zijn waarde in verschillende toepassingen al lang en breed heeft bewezen en wij ervan overtuigd waren dat dit dé fijnstof stofzuiger moest zijn voor Unique Parket. Ook zij waren hier direct van overtuigd en dezelfde dag nog hebben wij deze stofzuiger geleverd!

Advies op maat

Neem vrijblijvend contact met ons op, of laat ons je terugbellen. Op normale werkdagen nemen wij altijd binnen 24 uur contact op! Bekijk ook ons complete programma.

  • Binnen 24 uur analayseren wij de aanvraag
  • Gratis en vrijblijvende demonstratie op locatie
  • Totaalleverancier voor elk stofprobleem
Contact opnemen