Afzuiging fijnstof vloer Vloerrenovatie

Professionele stofzuiger voor houtstof

Van de Fa. Reek Parket kregen wij de aanvraag om een goede afzuiging voor hun schuurmachines te realiseren, die ingezet worden tijdens het schuren van parketvloeren. Deze schuurmachines worden intensief gebruikt en veroorzaken in een korte tijd veel fijnstof. De schuurmachines, en dus ook de stofzuigers worden in veel gevallen meerdere uren per dag gebruikt. Om die reden zijn alle voor- en nadelen nauwkeurig tegen elkaar afgewogen. Denk hierbij aan de voltage (230 Volt of 380 Volt (krachtstroom), het vermogen, de grootte en gewicht van de stofzuiger, het type filter, en de manier van het gelijktijdig in- en uitschakelen van de stofzuiger en schuurmachine.

Stofvrij parketvloeren schuren 

Bij het schuren van een houten vloer ontstaat in korte tijd veel fijnstof. Niet elke stofzuiger kan tegen (veel) fijnstof. Meestal heeft dit te maken met het filter en/of de (niet) aanwezige filterreiniging. De Depureco MiniBull heeft 2 motoren en werkt op 230 Volt. Deze fijnstof stofzuiger is voorzien van een polyester sterfilter, met een mechanisch werkende filterreiniging. Dit duurzame filter is leverbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder teflon. Het hoofdfilter is een polyester doek filter (naaldvilt) en heeft een groot oppervlak én omtrek, dankzij de lamellen. Hierdoor hebben de motoren een lage weerstand, genereren ze altijd een hoge zuigkracht en hebben ze weinig slijtage. De stofzuiger behoudt altijd zijn zuigkracht dankzij de mechanische filterreiniging die het bovendien altijd doet. Wegwerpzakken zijn niet noodzakelijk maar zijn natuurlijk wel mogelijk. Ook leveren wij stofzuigers met een longopac systeem. De Depureco XM 35 Jet Clean, is een stofzuiger met een Longopac systeem. De MiniBull (2 motoren) is geschikt om zonder voorafscheider te werken.

Een goed advies is het halve werk

Met de MiniBull is Reek Parket in ieder geval verzekerd van jarenlang stofvrij werkplezier waarbij ze schitterende vloeren leggen en onderhouden bij haar klanten thuis. Wil je graag meer weten over onze stofzuigers? Neem vrijblijvend contact met ons op, of laat ons terugbellen. Op normale werkdagen nemen wij altijd binnen 24 uur contact op.

  • Binnen 24 uur analayseren wij de aanvraag
  • Gratis en vrijblijvende demonstratie op locatie
  • Totaalleverancier voor elk stofprobleem
Contact opnemen