Depureco RAM OIL oliezuiger 5.5 kW

PET verpakkingen producent

Aanvraag oliezuiger verpakkingsindustrie

Bij een aanvraag voor een krachtige oliezuiger van een vooraanstaande producent van PET-verpakkingen voor de voedingsmiddelenindustrie kwamen we tot een oplossing die perfect aan hun specifieke behoeften voldeed. De productielijnen van de verpakkingen vereisen periodiek onderhoud, waarbij grote hoeveelheden olie, spanen en bezinksel uit de lekbakken van de machines verwijderd moeten worden. Het probleem was dat de olie behoorlijk verneveld tijdens het opzuigen, en de bestaande oliezuigers zorgden ervoor dat deze verneveling weer terugkwam in de productieomgeving. Daarnaast wenste de klant de mogelijkheid om olie, spanen en bezinksel direct van elkaar te filteren, terwijl ze ook efficiënt olie wilden kunnen opzuigen én verpompen.

Analyse met aansluitende oplossing

Onze analyse leidde al snel tot de Depureco RAM OIL T555, de perfecte oplossing voor dit vraagstuk. Deze 'grote jongen' is in staat om snel en efficiënt olie, spanen en sludge te verwijderen en te filteren. De krachtige motor met een vermogen van 5.5 kW (400V) biedt een maximale onderdruk van 480 mbar, wat essentieel is bij het zuigen van olieachtige substanties. Bovendien heeft de oliezuiger een eigen spanenemmer met een royale capaciteit van 50 liter, voorzien van een handig draaimechanisme waarmee de emmer met spanen eenvoudig gekanteld kan worden en zonder knoeien in een spanenbak kunnen worden geleegd.

500 liter in slechts 2 minuten verwijderen

Met een zuigcapaciteit van 500 liter olie in slechts 2 minuten en een volledig autonome doorvoerpomp met een vermogen van 1.000 watt, kan deze oliezuiger moeiteloos aan de eisen van de klant voldoen. Dankzij de door de klant gewenste lange zuigslang van 15 meter en de grote opslagcapaciteit is efficiënt werken gegarandeerd, zelfs bij taken die een grotere tankinhoud vereisen. De Depureco RAM OIL T555 is ontworpen om professioneel om te gaan met olieachtige substanties vervuild met spanen en bezinksel. Met zijn indrukwekkende prestaties en praktische functies is deze heavy duty olie- en spanenzuiger de ideale keuze voor de verpakkingsindustrie.

Snel en efficiënt olie, spanen en bezinksel opzuigen?

Bij Duso Nederland beschikken we over de expertise om je te helpen bij het kiezen van de juiste oliezuiger die aansluit op jouw specifieke behoeften en vereisten, zodat je efficiënt en effectief kunt werken met de beste oplossing voor jouw situatie. Wil je graag meer informatie of advies op maat? Neem vrijblijvend contact met ons op.

  • Binnen 24 uur analayseren wij de aanvraag
  • Gratis en vrijblijvende demonstratie op locatie
  • Totaalleverancier voor elk stofprobleem
Contact opnemen