FDA stofzuigeraccessoires Suikerfabriek

Stofzuigborstels met kleurcode en FDA keurmerk

Van een toeleverancier kregen wij de vraag of wij ook food grade gecertificeerde (rubberen) accessoires konden leveren. Deze accessoires met een aparte kleurcode worden toegepast bij een grote producent in de voedingsmiddelenindustrie om kruisbesmettingen te voorkomen. Om die reden was er behoefte aan schoonmaakborstels met de kleurcode rood en blauw die aangesloten worden op Ø40 mm. zuigslangen.

Aandachtspunten klant

  • Verschillende FDA stofzuigeraccessoires nodig
  • Kleurcode rood en blauw
  • Ø40 en Ø50 mm. 
  • Geleverd met certificaat

Oplossing

Om tot de juist te komen hebben we een aantal samples gestuurd waarmee de klant heeft kunnen testen. Na een periode van uitgebreid testen is er gekozen voor rode en blauwe stofzuigeraccessoires. Zo zijn er schoonmaakborstels geleverd die een ronde vorm of driehoek hebben en zijn er daarnaast zogenaamde schraaphulpstukken geleverd waarmee oppervlakten goed schoongemaakt kunnen worden.   

Diverse keuzes, kleuren en aansluitdiameters

De FDA gekeurde accessoires van Duso Nederland zijn breed inzetbaar en is de keuze uit borstels groot. Zo leveren wij rechthoekige borstels, ronde borstels, borstels met een driehoekvorm, ronde of platte kierenzuigers, schraaphulpstukken, zuigbuizen en vloerzuigmonden. Deze accessoires kunnen geleverd worden in blauw, groen, geel, rood en wit. Daarnaast zijn ze leverbaar in Ø40 mm, Ø50 mm. Bekijk hier ons complete assortiment accessoires.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op

Duso Nederland heeft de meest uiteenlopende food grade gecertificeerde accessoires in het programma. Ook werken volgens de 5S methode? Vragen met betrekking tot jouw situatie? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder! Bel +31(0)513 201 233 of stuur een email naar info@dusonederland.nl

  • Binnen 24 uur analayseren wij de aanvraag
  • Gratis en vrijblijvende demonstratie op locatie
  • Totaalleverancier voor elk stofprobleem
Contact opnemen