Depureco WD 132

De Depureco WD 132 waterstofzuiger biedt industriële kwaliteit met 2 motoren op 230 Volt. Geschikt voor diverse vloeistoffen en is ook beschikbaar met 3 motoren en met doorvoerpomp. De WD 132 is de ideale oplossing voor het veilig en gemakkelijk verzamelen van vloeistoffen, olie en lichte slib. De zuigkracht wordt gegenereerd door twee By-Pass motoren die parallel samenwerken, waardoor de operator vloeistoffen extreem snel kan opzuigen en zelf de zuigsnelheid kan bepalen.

Kenmerken

  • 2 krachtige motoren op 230V.
  • Vloeistof, olie en lichte slib opzuigen
  • Volledig stalen constructie
  • Afvoeren met een 3/4" kogelkraan
  • Leverbaar met 3 motoren en pomp

Technische specificatiesTechnische specificaties

Technische specificaties

Type motor

By-pass

Aantal motoren

2

Vermogen

2.6 kW

Luchtsnelheid

390 m3/uur

Max vacuüm

250 mBar

Filtermedium

Nylon & polyester

Aansluiting

70-50-40 Ø mm.

Opslagcapaciteit

130 Liter

Wijze van afvoeren

Afvoerkraan

Afmetingen

580x530x1160 LxBxH

Gewicht

40 Kg.

Inclusief

Optische niveaumelder

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Binnen 24 uur analayseren wij de aanvraag
  • In de meeste gevallen direct uit voorraad leverbaar
  • Gratis en vrijblijvende demonstratie op locatie
  • Totaalleverancier voor elk stofprobleem

Alleszuiger voor stof, olie en slib

De WD 132 P is de ideale oplossing voor het veilig en gemakkelijk verzamelen van kleine hoeveelheden stof, vaste stoffen, vloeistoffen en lichte slib. Industriële zuigkracht wordt gegenereerd door twee By-Pass motoren die parallel samenwerken. Het opgezogen materiaal komt binnen via een metalen inlaat met een interne geleider van aluminiumlegering en gietijzer. De geleider leidt het materiaal naar de bodem van de container en voorkomt dat het naar het filter gaat, waardoor het filter wordt beschermd en de levensduur ervan in de loop der tijd wordt verlengd.

130 liter container met grote afvoerkraan

De WD 132 wordt geleverd met een ruime container van 130 liter, gemaakt van stevig geverfd staal. Op aanvraag kan de container ook worden geleverd in roestvrij staal (AISI 304). Het legen van de container is eenvoudig dankzij de handmatige kogelkraan aan de onderkant. Bovendien is er een externe niveaumeter om de hoeveelheid opgezogen vloeistof te tonen en een interne niveaumeter om de zuigkracht automatisch te stoppen wanneer de maximale capaciteit is bereikt