Depureco Clean OIL

Een krachtige en driefasige vloeistofzuiger geschikt voor industrieel en dagelijks gebruik. Dankzij de krachtige 3 kW turbine motor (400 Volt) kan bijvoorbeeld olie met een hogere viscositeit, in combinatie met spanen, probleemloos opgezogen worden. Gemiddeld zuigt deze oliezuiger 100 liter per 26 seconden en kan door middel van het reverse flow system de opgezogen olie afgevoerd worden in ongeveer 90 seconden.

Kenmerken

  • Olie en spaantjes gelijktijdig zuigen
  • 100 liter container, 50 liter spanenemmer
  • Olie met hogere viscositeit zuigen
  • Olie verpompen met reverse flow technologie

Technische specificatiesTechnische specificaties

Technische specificaties

Type motor

Zijkanaal ventilator

Aantal motoren

1

Voltage

230 of 400 Volt/Hz

Vermogen

2.2 / 3 kW

Luchtsnelheid

420 m3/uur

Max vacuüm

320 mBar

Filtermedium

PPL

Aansluiting

50 Ø mm.

Spanenopvang

50 Liter

Opslagcapaciteit

100 Liter

Wijze van afvoeren

Overdruk Liter

Afmetingen

840x710x1620 LxBxH

Gewicht

110 Kg.

Inclusief

Veiligheidsventiel

Zuigsnelheid

100/26 liter / seconde

Afvoersnelheid

100/92 liter / seconde

Downloads

Van dit product is geen datasheet beschikbaar

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Binnen 24 uur analayseren wij de aanvraag
  • In de meeste gevallen direct uit voorraad leverbaar
  • Gratis en vrijblijvende demonstratie op locatie
  • Totaalleverancier voor elk stofprobleem

Oliezuiger op krachtstroom

De Clean Oil 100 is een olie- en spanenzuiger op krachtstroom. Een professionele oliezuiger op krachtstroom biedt een efficiënte en effectieve oplossing voor het verwijderen en scheiden van olie in industriële omgevingen. Deze zuigers zijn speciaal ontworpen om krachtige zuigkracht te leveren en zijn uitgerust met motoren die werken op krachtstroom voor optimale prestaties .Een belangrijk voordeel is dat ze geschikt zijn voor intensief en continu gebruik. Ze kunnen langdurig blijven functioneren zonder oververhitting of vermogensverlies, waardoor ze ideaal zijn voor veeleisende industriële toepassingen.

Olie filteren tot 150 micron

De CLEAN OIL 100 industriële oliezuiger is uitgerust met een hoogwaardig 150 micron nylon filter dat zorgt voor effectieve filtratie van vloeistoffen, bezinksel en spanen. Dit filter is speciaal ontworpen om kleine deeltjes en verontreinigingen vast te houden, waardoor de gezuiverde vloeistof weer veilig kan worden hergebruikt. Door gebruik te maken van het nylon filter wordt de oliezuiger een waardevol hulpmiddel voor het schoonmaken en onderhouden van industriële machines en apparatuur. Het filter zorgt voor een efficiënte verwijdering van onzuiverheden, waardoor de levensduur van de machines wordt verlengd en de operationele efficiëntie wordt verbeterd

Veilig en efficiënt afvoeren van olie

De CLEAN OIL 100 industriële oliezuiger maakt gebruik van geavanceerde reverse technologie, waardoor de motor zowel kan blazen als zuigen. Dit biedt een unieke functionaliteit waarmee de oliezuiger niet alleen in staat is om vloeistoffen en deeltjes op te zuigen, maar ook om olie efficiënt te verpompen naar een olievat, IBC-container of zelfs terug naar de bewerkingsmachine.

Hergebruik van olie

Dankzij deze veelzijdige functie kunt u met gemak olie verplaatsen en hergebruiken op de gewenste locaties. Het maakt het proces van het opvangen en afvoeren van olie eenvoudiger en efficiënter. Door de mogelijkheid om olie terug te pompen naar de bewerkingsmachine, kunnen kostbare oliën worden gerecycled en hergebruikt, waardoor zowel kostenbesparingen worden gerealiseerd.