Olie

Olie is essentieel voor industriële productiemachines als smeer- en koelvloeistof. Het vermindert wrijving tussen onderdelen, verlengt de machinelevensduur en houdt ze op de juiste temperatuur. Deze olie raakt op den duur vervuild met spanen en metaaldeeltjes, die zich ophopen in lekbakken. Onze speciaal ontworpen olie- en spanenzuiger zuigt efficiënt olie, spanen en bezinksel op, waardoor de lekbakken schoon en functioneel blijven. Ontdek ons assortiment oliezuigers voor effectieve olie- en spanenscheiding. Ook leveren wij oliebestendige accessoires waarmee dit efficiënt en veilig verwijderd kunnen worden.

Lees meerLees meer

Veilig verwijderen van olie, koelvloeistof, spanen en bezinksel

Olie- en spanenzuigers zijn speciaal ontworpen machines om veilig olie, koelmiddel, spanen en bezinksel te verwijderen en af te voeren. Deze machines zijn speciaal gefabriceerd met de juiste filters en oliebestendige afdichtingen. Ze zijn verkrijgbaar met krachtige motoren op 230 Volt en krachtstroom motoren (400 Volt), afhankelijk van de toepassing. Olie en spanen worden apart afgevoerd, waarbij olie via een kogelkraan of doorvoerpomp kan worden verwijderd, terwijl spanen worden opgevangen in een speciale korf of emmer met een inhoud van tenminste 40 liter.

Uitgebreid assortiment

Uitgebreid assortiment voor verschillende toepassingen Ons assortiment omvat professionele en industriële oliezuigers, uitgerust met krachtige by-pass motoren of een krachtige 3-fase turbine motor, die een maximum vacuüm tot wel 60% kunnen bereiken. Bijna alle modellen kunnen worden geleverd met een elektrische niveaumelder voor extra beveiliging en duurzaamheid.

Meer informatie met advies op maat?

Wil je weten welke oliezuiger of spanenzuiger het beste past bij jouw toepassing? Neem gerust contact met ons op voor een advies op maat.