Depureco DF22

De DF22 is een mobiele en krachtige stofafscheider die geschikt is voor het afzuigen van lichte fijnstoffen en dampen. Het onderscheidende filtersysteem met een polyester naaldvilt filter van stofklasse M kan een hoog stofaanbod aan zonder frequente reiniging. Met een mechanisch beweegbare schudhendel wordt het grote sterfilter gemakkelijk schoon geklopt. Optioneel zijn diverse filters beschikbaar, zoals HEPA, actief koolfilter, PTFE en hittebestendige filters, om aan verschillende behoeften te voldoen.

Kenmerken

  • Afzuigen van stoffen, poeders en dampen 
  • Kwalitatief hoogwaardig filter met filterreiniging
  • Automatische filterreiniging mogelijk
  • Leverbaar met ATEX certificaat
  • Leverbaar in RVS uitvoering

Technische specificatiesTechnische specificaties

Technische specificaties

Type ventilator

Centrifugaal

Voltage

230 of 400 Volt/Hz.

Voltage

400 kW

Luchtsnelheid

1.400 m3/uur

Max vacuüm

32 mBar

Filtermedium

Polyester doekfilter

Aantal filters

1

Filter efficiëntie

M

Oppervlakte hoofdfilter

2.4 ㎡

Filterreiniging

Filterklopper

Veiligheidsfilter (HEPA)

Optioneel HEPA H13 CAT/BIA

Actief koolfilter

Optioneel

Aansluiting

150 Ø mm.

Inclusief

Mechanische filterreiniging

Optioneel

Automatische filterreiniging

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Binnen 24 uur analayseren wij de aanvraag
  • In de meeste gevallen direct uit voorraad leverbaar
  • Gratis en vrijblijvende demonstratie op locatie
  • Totaalleverancier voor elk stofprobleem

Stofafzuiging met stofklasse M en HEPA filter

Een goed filterpakket is van cruciaal belang voor veilige stofafzuiging en -afvoer, en om de levensduur van ventilatoren en motoren te bevorderen. Daarnaast worden medewerkers zo goed mogelijk beschermd tegen deze stoffen. Het grote doekfilter (stofklasse M) is uitgerust met een effectief mechanisch filterklopsysteem dat het filter grondig reinigt. Dit filter is van nature bestand tegen een hoge stofbelasting en is verkrijgbaar in verschillende varianten voor het filteren van diverse soorten (fijn) stof. Voor optimale stofcontrole zijn er aanvullende filters beschikbaar, zoals een HEPA-filter (99,95% fijnstof filtratie) en een actief koolfilter om dampen en geuren te neutraliseren.

Automatische filterreiniging voor hoog stofaanbod

Bij voortdurend intensief gebruik van de stofafzuiger of in situaties met een regelmatig hoog stofaanbod wordt automatische filterreiniging aanbevolen. Het standaard filterpakket wordt vervangen door 3 grote filterpatronen die effectief gereinigd worden door korte persluchtstoten. Door de instelbare interval kan de reinigingscyclus zo efficiënt mogelijk worden afgestemd op elke toepassing.

Veilig opvangen en afvoeren van fijnstof

De DF22 is uitgerust met een stalen container met een inhoud van 65 liter, waarin het verzamelde fijnstof wordt opgevangen. Dankzij het handige en eenvoudig werkende hefsysteem kan de container gemakkelijk onder het filterhuis vandaan worden gehaald en naar de stortplaats worden vervoerd. Indien gewenst kan het afgezogen materiaal worden opgevangen in open opvangzakken, voor extra gebruiksgemak.