Depureco TB18 & TB22

De Depureco TB18 en Depureco TB22 is een fijnstof stofzuiger, vergelijkbaar met de Depureco MiniBull, zijn uitgerust met een efficiëntere zijkanaalventilator. Deze motor presteert betrouwbaarder dan 230V by-pass motoren, kan continu worden gebruikt en heeft minder slijtage. Daarom zijn ze ideaal voor kleinere productiemachines, zoals tabletteermachines en bewerkingsmachines voor schuren, frezen en slijpen. Met een werkbereik van ongeveer 10 meter zijn ze een uitstekende keuze.

Kenmerken

  • Onderhoudsarme turbine motor op 230 Volt
  • Schadelijke, kleverige, statische, vettige, hete en fijne stoffen zuigen
  • 24/7 inzetbaar zonder noemenswaardige slijtage
  • Geïntegreerde filterreiniging (mechanisch)
  • Leverbaar met tal van opties waaronder HEPA filter en RVS uitvoering

Technische specificatiesTechnische specificaties

Technische specificaties

Type motor

Zijkanaalventilator

Aantal motoren

1

Voltage

230 of 400 Volt/Hz

Vermogen

1.8 / 2.2 kW

Luchtsnelheid

250/280 m3/uur

Max vacuüm

280/250 mBar

Filtermedium

Polyester doekfilter

Filter efficiëntie

M

Oppervlakte hoofdfilter

15.000 cm2

Filterreiniging

Mechanisch

Veiligheidsfilter (HEPA)

Optioneel CAT/BIA

Aansluiting

70-50-38 Ø mm.

Opslagcapaciteit

45 Liter

Afmetingen

550x620x1353/1397 LxBxH

Gewicht

50/55 Kg.

Wegwerpzakken

Niet noodzakelijk

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Binnen 24 uur analayseren wij de aanvraag
  • In de meeste gevallen direct uit voorraad leverbaar
  • Gratis en vrijblijvende demonstratie op locatie
  • Totaalleverancier voor elk stofprobleem

Industriële kwaliteit

Een efficiënte en duurzame zijkanaal ventilator die specifiek ontworpen is om lange tijd, zo niet continu, in bedrijf te zijn. Daarnaast hebben deze motoren als voordeel dat ze onderhoudsarm zijn omdat ze onder andere geen koolborstels hebben en aangedreven worden door een elektromotor, waardoor er geen transmissieverlies ontstaat. Qua zuigkracht zijn deze ventilatoren zeer efficiënt en behouden een contante prestatie, afhankelijk van de omstandigheden waarin deze industriële stofzuigers worden toegepast. De TB stofzuigers zijn dan ook bij uitstek geschikt om dagelijks 1 of 2 kleinere productiemachines af te zuigen waarbij lichte tot matige vervuiling ontstaat. Uiteraard zijn deze industriezuigers ook uitstekend mobiel toe te passen binnen productieomgevingen.

Filters en opties

Elk type medium of fijnstof heeft zijn eigen specifieke kenmerken. Wij leveren diverse filters die het standaard al kwalitatief hoogwaardige filter vervangen om de beste stof controle te garanderen. Zo leveren wij filters waardoor er statische-, kleverige-, vettige- en waarbij zelfs hete stoffen of vaste materialen opgezogen kunnen worden. Het filter kan eenvoudig worden schoon geklopt met de schudhendel die zich aan de buitenzijde van de stofzuiger bevindt. Dit systeem werkt mechanisch en is robuust uitgevoerd en is hufterproof.