Vloerverwarmingsindustrie

Bij het frezen van vloerverwarmingssleuven ontkom je niet aan het vrijkomende fijnstof, maar bij Duso Nederland hebben we ongetwijfeld de oplossing! We begrijpen dat in de vloerverwarmingsindustrie apparatuur vaak intensief wordt gebruikt, daarom hebben we stofzuigers ontwikkeld die bestand zijn tegen zware omstandigheden en langdurig gebruik. Onze industriële stofzuigers zijn speciaal ontworpen voor bedrijven in de vloerverwarmingsindustrie. Hiermee kun je volledig stofvrij sleuven frezen voor de leidingen in zowel cementdekvloeren als betonvloeren. De stofzuigers zijn leverbaar op 230V en 380V tot 25 kW en uitgerust met de beste stoffilters die mechanisch of automatisch gereinigd kunnen worden.

Lees meerLees meer

Stofvrij werken

Stof is vaak een onvermijdelijk bijproduct van frezen, wat niet alleen het werk bemoeilijkt maar ook de gezondheid van de medewerkers in gevaar kan brengen. Gelukkig bieden we uiteenlopende oplossingen met onze geavanceerde stofzuigers. Zo zijn nagenoeg al onze stofzuigers leverbaar met een Longopac-systeem. Deze zorgt ervoor dat stof op een efficiënte en veilige manier wordt opgevangen en afgevoerd. Opvangen in een container? Dat kan natuurlijk ook!

Wat maakt onze stofzuigers bijzonder?

Behoud van zuigkracht! Dat is voor een gemiddelde stofzuiger een hele lastige opgave, maar niet voor onze stofzuigers! Zelfs een voorafscheider is niet meer direct noodzakelijk! Afhankelijk van jouw toepassing en gebruik, hebben wij de juiste stofzuiger om professioneel en stofvrij vloeren te frezen. De grotendeel van staal gefabriceerde stofzuigers kunnen tegen een stootje, zijn ze leverbaar met krachtige motoren op 230V of 380V. Behalve behoud van zuigkracht, onderscheiden deze krachtpatsers in hun stoffilters. Standaard geleverd met een stofklasse M filter en is een HEPA absoluut filter optioneel leverbaar, om maximaal stofvrij te kunnen werken!

Stofvrij en efficiënt met Longopac-systeem

Het Longopac-systeem stelt je in staat om het opgezogen stof snel en gemakkelijk te verzamelen in luchtdichte zakken. Hierdoor wordt het stof niet weer in de lucht verspreid, wat de luchtkwaliteit drastisch verbetert en de gezondheid van de werknemers beschermt. Bovendien hoef je dankzij dit systeem de stofzakken minder vaak te vervangen, wat resulteert in meer efficiëntie en minder onderbrekingen van het werk.

Meters frezen zonder omkijken naar stofzuiger

Je kunt vertrouwen op de kwaliteit en de prestaties van onze machines, zelfs in de meest veeleisende omgevingen. Zo leveren wij verschillende filters (filterpatronen en filterdoek), voorzien van mechanische, elektrische of met pneumatische filterreiniging. Kortom, altijd de beste oplossing voor jouw toepassing!

Vloeren vrezen met de juiste stofzuiger

Maak een einde aan de stofproblemen bij het frezen van vloerverwarmingssleuven. Onze industriële stofzuigers bieden niet alleen een stofvrije werkomgeving, maar ook duurzaamheid, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Verbeter de kwaliteit van je werk, bescherm de gezondheid van je medewerkers en verhoog de efficiëntie van je projecten met onze hoogwaardige stofzuigers. Samen creëren we een schonere en veiligere werkomgeving voor jouw bedrijf in de vloerverwarmingsindustrie.