Professional Line

Ontdek de SPACE olienevel afscheiders, bestaande uit een serie van 6 modellen voor effectieve afzuiging van bewerkingsmachines tot 6 m3 inhoud. Geschikt voor machines met een gemiddeld aanbod van olienevel of emulsie, bieden deze krachtige afscheiders een gezonde en veilige werkomgeving. Leverbaar in 6 vermogens, bieden wij op maat gemaakte oplossingen die zowel op als naast de bewerkingsmachine kunnen worden geplaatst. Ontdek ook onze COSMOS serie voor zwaardere toepassingen. Efficiënt en effectief.

Kenmerken 

  • Olienevel en emulsie afscheider
  • Bewerkingsmachines tot 6 m3 afzuigen
  • Inclusief universele installatiekit
  • Eenvoudige montage
  • 99.95% (H13) filtratie mogelijk

Technische specificatiesTechnische specificaties

Technische specificaties

Bewerkingsmachines tot

0.5 tot 6 m3 m3

Type ventilator

Centrifugaal ventilator

Aantal voltage

230 | 400 Volt

Vermogen

0.12 tot 1.5 kW

Luchtsnelheid

250 tot | 2.500 m3/uur

Filtersysteem

G3

Filter 1

Spons filter

Filter 2

Hoofdfilter

Filter 3

HEPA H13 (optie)

Filter efficiëntie

99%

Veiligheidsfilter (HEPA)

Optioneel CAT/BIA

Aansluiting

100 |150 | 200 Ø mm.

Inclusief

Installatiekit (universeel)

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Binnen 24 uur analayseren wij de aanvraag
  • In de meeste gevallen direct uit voorraad leverbaar
  • Gratis en vrijblijvende demonstratie op locatie
  • Totaalleverancier voor elk stofprobleem

Efficiënt en betrouwbaar

Met onze ruime keuze aan afzuigoplossingen, zoals de SPACE, COSMOS en STAR serie, kunnen we onze klanten beter van dienst zijn en de efficiëntie waarborgen. Onze producten zijn volledig doorontwikkeld en genieten een hoge betrouwbaarheid op het gebied van duurzaamheid, efficiency en standtijd van filters. Bovendien is het continu en eenvoudig aflezen van de conditie van het filtersysteem een voordeel waardoor verzadiging van filters wordt voorkomen.

Optimale filtratie van olienevel

De SPACE nevelafscheider is een compacte afzuigunit is uitgerust met een 4-traps filtersysteem voor maximale efficiëntie en filtratie. Hij kan direct op de bewerkingsmachine worden gemonteerd dankzij de meegeleverde universele installatiekit. De energiezuinige ventilator zuigt de vervuilde lucht aan en vangt zwaardere druppels op, waarbij de olie wordt verzameld onderin de afzuigunit. Nevel en dampen worden effectief gefilterd door een patroonfilter of vezelspons, gevolgd door een (optioneel) HEPA H13-filter met 99,9% filtratie. De volledig gereinigde lucht wordt teruggevoerd naar de productieruimte. Met de manometer kan de conditie van het filter worden afgelezen.

Eenvoudige montage met universele installatiekit

Voor een eenvoudige montage bieden we een handige installatiekit. Deze universele kit bevat verschillende ringen die op de aanzuigopening van de bewerkingsmachine kunnen worden geplaatst. Daarnaast is er de mogelijkheid om de afzuigunit op een self-support frame te plaatsen, dat zich in de directe nabijheid van de machine bevindt. Dit frame is optioneel verkrijgbaar en ideaal wanneer de olienevelafscheider niet op de bewerkingsmachine geplaatst kan worden. Meer informatie of een vrijblijvende offerte? Neem contact met ons op voor advies op maat.