Depureco HF300

De HF300 is de perfecte oplossing voor continu afzuigen van grondstoffen, fijnstof, poeders, schaafsel, snippers en meer. Het compacte hoog vacuüm systeem is beschikbaar in mobiele en stationaire varianten, met een robuust chassis. Dankzij het frame en de stortopening kan het materiaal eenvoudig worden afgevoerd in kleine bakken, big bags of zakken. Verschillende filtertechnieken en reinigingsmethoden zorgen voor optimale stofbeheersing en veilige afvoer van droog materiaal.

Kenmerken

  • Krachtige en onderhoudsarme turbine motor
  • 230V of 380V stroom aansluiting
  • Mobiel verplaatsbaar of vaste opstelling
  • fijnstof, poeders, schaafsel, snippers, zand, grit en spanen
  • Verschillende afvoerkleppen mogelijk

Technische specificatiesTechnische specificaties

Technische specificaties

Type motor

Zijkanaal ventilator

Aantal motoren

1

Voltage

230 of 400 Volt/Hz

Vermogen

3 kW

Luchtsnelheid

420 m3/uur

Max vacuüm

310 mBar

Filtermedium

Polyester doekfilter

Filter efficiëntie

M

Oppervlakte hoofdfilter

24.000 cm2

Filterreiniging

Filterklopper of automatisch

Veiligheidsfilter (HEPA)

Optioneel CAT/BIA

Aansluiting

80-70-50-38 Ø mm.

Opslagcapaciteit

30 Liter

Afmetingen

1370x680x1952 LxBxH

Gewicht

150 Kg.

Wegwerpzakken

N.v.t.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Binnen 24 uur analayseren wij de aanvraag
  • In de meeste gevallen direct uit voorraad leverbaar
  • Gratis en vrijblijvende demonstratie op locatie
  • Totaalleverancier voor elk stofprobleem

Diverse mogelijkheden voor elke situatie

De HF300 is een specifieke industriezuiger die inzetbaar is in diverse toepassingen. Droge materialen of stof variërend van melkpoeder tot het zuigen van bepaalde soorten grit. Afhankelijk van de toepassing en situatie is het mogelijk om deze zuigunit zodanig in te richten dat deze voldoet aan je specifieke wensen. Zo is de HF300 leverbaar in verschillende vermogens en afvoerkleppen.

De beste stofcontrole met elk type stof

Een diversiteit aan hoofdfilters in verschillende uitvoeringen maken het mogelijk om statische-, kleverige- schadelijke- en zelfs hete stoffen of materialen kan filteren. Het hoofdfilter(stofklasse M) kan eenvoudig en effectief worden schoon geklopt dankzij de geïntegreerde filterreiniging. Voor de beste stof controle en behoud van zuigkracht is er ook een automatische filterreiniging leverbaar waarbij het hoofdfilter zich zelfstandig reinigt.

Hoogste filtratie, laagste emissie

Het hoofdfilter heeft een hoge kwaliteit en kan maximaal een stofklasse M kwalificatie hebben. In bepaalde situaties is dit niet voldoende en is een optimale filtratie met de laagst denkbare emissie vereist. Dan is het mogelijk om een extra veiligheidsfilter toe te passen. Dit is een HEPA H14 filter en zorgt voor een filtratie van 99.99%. Dit filter zorgt ervoor dat eventueel schadelijke stoffen of extreem fijne stoffen gefilterd worden en zich niet meer kunnen verspreiden in de werkomgeving.