Industriële reiniging

In de veeleisende omgevingen van fabrieken en industriële faciliteiten is het handhaven van een schone en veilige werkomgeving van het grootste belang. Hier komen industriële stofzuigers in het spel, die fungeren als de onmisbare werkpaarden voor industriële reiniging. Deze gespecialiseerde apparaten bieden niet alleen effectieve reinigingsoplossingen, maar kunnen ook snel reageren op noodsituaties zoals stof, vloeistof- en olielekkages. Duso Nederland levert tal van industriezuigers (ook ATEX) waarmee voor elke toepassing een oplossing binnen handbereik is. Wij adviseren je graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en advies op maat.

Lees meerLees meer

Efficiënte Stofverwijdering

Industriële stofzuigers zijn ontworpen om grote hoeveelheden stof en vuil op te zuigen die zich ophopen in industriële omgevingen. Met krachtige zuigkracht, duurzame filters met reinigingsfunctie kunnen ze moeiteloos stofdeeltjes verwijderen, waardoor de luchtkwaliteit wordt verbeterd en de gezondheid van werknemers wordt beschermd. Verschillende filtermedia zijn beschikbaar voor vrijwel elke stofzuiger. Hiermee kunnen we feilloos inspringen op het stof dat opgezogen moet worden. Wij leveren filters die antistatisch zijn, afstotende eigenschappen hebben, hittebestendig zijn en zelfs filters die filteren tot 99.9% Wij bieden diverse stofafvoermethoden om (schadelijke) stoffen en materialen veilig, snel en efficiënt af te voeren. Om stofzuigers en filters te ontlasten, leveren wij verschillende voorafscheiders van klein (50 liter) tot 1 .5 m3.

Stof, vloeistof en olie opzuigen bij calamiteiten

Calamiteiten zoals morsingen van vloeistoffen of olie kunnen ernstige gevolgen hebben voor de veiligheid en de productiviteit in industriële omgevingen. Industriële stofzuigers met vloeistof- en olieafzuigcapaciteiten bieden een snelle oplossing voor deze noodsituaties. Ze kunnen efficiënt vloeistoffen en olie opzuigen, waardoor gevaarlijke gladde oppervlakken worden voorkomen en milieuverontreiniging wordt geminimaliseerd. Duso Nederland levert compacte olie- en vloeistofzuigers, maar ook waar een hoge zuigkracht vereist is, leveren wij tal van oplossingen. Onze vloeistofzuigers leverbaar met een opslagcapaciteit vanaf 70 liter tot 1 m3. Ook leveren wij voorafscheiders waarmee de opslagcapaciteit vergroot wordt en je stofzuiger niet blootgesteld wordt aan vocht.

Ontvang advies op maat

Benieuwd welke oplossing geschikt is voor jouw toepassing? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een advies op maat.