Neem contact op

Suikerfabriek: Food grade

Stofzuigeraccessoires food grade gecertificeerd

Van een toeleverancier kregen wij de vraag of wij ook food grade gecertificeerde (rubberen) accessoires konden leveren. Deze accessoires met een aparte kleurcode worden toegepast bij een grote producent in de voedingsmiddelenindustrie om kruisbesmettingen te voorkomen. Om die reden was er behoefte aan schoonmaakborstels met de kleurcode rood en blauw die aangesloten worden op Ø40 mm. zuigslangen. 

Stofzuigborstels met kleurcode en FDA keurmerk

FDA stofzuigerborstels zijn leverbaar in veel verschillende soorten, maten en kleuren. Zo kan een stofzuigborstel één kleur hebben (bijvoorbeeld volledig rood), maar ook twee kleuren. Zo kan de borstel zelf bijvoorbeeld in het blauw worden geleverd waarbij de borstelharen vervolgens wit zijn, etc. Het FDA-keurmerk is belangrijk voor producenten in de voedingsmiddelenindustrie. Behalve dat deze accessoires de efficiëntie van de werkzaamheden vergroten, weet men ook precies welke grondstoffen toegepast zijn in de accessoires en zijn ook schriftelijk vastgelegd. 

Diverse keuzes, kleuren en diameters

De FDA gekeurde accessoires van Duso Nederland zijn breed inzetbaar en is de keuze uit borstels groot. Zo leveren wij rechthoekige borstels, ronde borstels, borstels met een driehoekvorm, ronde of platte kierenzuigers, schraaphulpstukken, zuigbuizen en vloerzuigmonden. Deze accessoires kunnen geleverd worden in blauw, groen, geel, rood en wit. Daarnaast zijn ze leverbaar in Ø40 mm, Ø50 mm en Ø70 mm.

Advies nodig?

Werk je ook volgens de 5S methode en is kleurcodering belangrijk bij het schoonmaken van ruimtes waar hygiëne ontzettend belangrijk is en waarbij kleurcodering vereist is? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Geen FDA accessoires nodig? Bekijk hier alle accessoires en hupstukken in een standaard uitvoering. Daarnaast leveren wij accessoire pakketten, zuigslangen, zuigbuizen en zuigmonden


Food grade gecertificeerde accessoires