Neem contact op

Over Duso Nederland

Duso Nederland is een gespecialiseerd bedrijf in het creëren van een veilige en stofvrije werkomgeving in vrijwel elke sector. Omdat bijna elk vraagstuk om een andere benadering vraagt zijn er verschillende oplossingen mogelijk die dit effectief en duurzaam bij de bron kunnen aanpakken. Het opzuigen of afzuigen van stoffen, vloeistoffen, nevel en dampen kan met verschillende technieken worden toegepast. Het opzuigen van grind vraagt natuurlijk een andere aanpak dan het afzuigen van bijvoorbeeld lasrook. Waterstofzuigers, bouwstofzuigers, oliezuigers en industriële stofzuigers zijn maar een kleine greep uit ons leveringsprogramma. Ook voor afzuigtafels, afzuigarmen en afzuigwanden ben je bij ons aan het juiste adres. 

Ons specialisme

En daar ligt nou juist ons specialisme. Weten welke techniek je toepast bij het zuigen van grof, fijn of vloeibaar materiaal. Om vervolgens op basis van de wensen van de klant de juiste machine weten te selecteren met het juiste vermogen, filterpakket (met meest effectieve en duurzame filterreiniging) en opslagcapaciteit. Onze ervaring en directe inkoopkanalen bij gerenommeerde fabrikanten zorgen ervoor dat wij te allen tijde de juiste hulpmiddelen kunnen aanreiken, dit tegen concurrerende prijzen. 

Leveringsprogramma

In Nederland gelden strenge richtlijnen wanneer we het over veilig en stofvrij werken hebben. Dat betekent voor ons dat een fabrikant aan al deze eisen moet kunnen voldoen. Onze leveranciers zijn dan ook nauwkeurig door ons geselecteerd waarbij de criteria op kwaliteit, betrouwbaarheid én duurzaamheid ligt. Dankzij onze unieke inkoopkanalen bieden wij een compleet leveringsprogramma van een aantal gerenommeerde Europese fabrikanten die aan bovenstaande eisen en richtlijnen voldoen. Met dit complete programma kan vrijwel elk vraagstuk op ons vakgebied worden beantwoord met een duurzame en efficiënte oplossing. 

Samen van gedachten wisselen?

Heb je binnen jouw organisatie ook een vraagstuk liggen waar vacuüm de sleutel tot de oplossing is? Heb je zelf al een idee hoe dit ingevuld zou moeten worden? Of heb je er al ervaring mee maar wens je dit te optimaliseren of te professionaliseren en wil je graag goede ondersteuning hebben? Of heb je geen idee en geen ervaring maar moet het vakkundig en professioneel opgelost worden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en bekijken we samen wat de beste oplossing voor jouw toepassing is.