Neem contact op

Over Duso Nederland

Duso Nederland is gespecialiseerd in het adviseren, leveren en onderhouden van verschillende stof- en afzuigsystemen voor industriële toepassingen. Met onze jarenlange ervaring kunnen we een deskundig advies geven en daarnaast apparatuur leveren die precies is afgestemd op jouw situatie. De producten die wij leveren zijn van hoogwaardige kwaliteit en toepasbaar in uiteenlopende industrieën waar vraag is naar vacuümtechniek.

Onze producten

In Nederland gelden strenge regels om stofvrij en veilig te werken. Onze producten zijn geproduceerd volgens de nieuwste Europese richtlijnen en voldoen dus aan de gestelde richtlijnen. Daarnaast zijn onze producten leverbaar met de modernste filtertechnieken om stofvrij en veilig te kunnen werken. Wij blijven onszelf verdiepen in de regelgeving en kunnen je dus ook van het juiste advies voorzien en je helpen bij het maken van de juiste keuze welke betrekking hebben op de techniek, vermogen, filtratie, opslag en afvoeren, in welke hoedanigheid dan ook.

Onze kracht

  • Ruim 15 jaar ervaring in hoog- en laag vacuümtechnieken
  • Inkoop rechtstreeks bij fabrikanten
  • Kennis
  • Persoonlijk contact
  • Maatwerk is geen uitzondering
  • Doen wat we beloven!

Klein of groot vraagstuk? We helpen je graag!

Elke situatie is verschillend. Stofzuigers en stofzuigsystemen zijn in allerlei soorten en maten verkrijgbaar. Daarom is een goed advies en begeleiding essentieel om de juiste oplossing aan te schaffen. Binnen een klein team is Jendo Huese het vertrouwde gezicht van Duso Nederland. Met zijn vakkennis staat hij graag voor je klaar en neemt hij graag persoonlijk de mogelijkheden met je door.

Over ons foto Duso Nederland