Neem contact op

Contact


Duso Nederland, sterk in stofvrije oplossingen

Duso Nederland is gespecialiseerd in verschillende vacuümtechnieken en is een betrouwbare totaalleverancier en partner op het gebied van advies en het leveren van apparatuur welke geschikt is voor onderwijs, gezondheidszorg, overheid, bouw en (zware) industrie. Fijnstoffen, schadelijke stoffen, rook, dampen, nevel, olie, spanen, vloeistoffen, explosiegevaarlijke grondstoffen, chemicaliën, bulkhoeveelheden is zomaar een greep uit de talloze vraagstukken waar vacuümtechniek van belang is en waar wij een oplossing voor kunnen bieden.

Totaalleverancier van stofzuigers, stof- en afzuigsystemen voor industriële sector

Dankzij onze jarenlange ervaring en ons gunstige inkoopkanalen wereldwijd, zijn wij in staat om voor vrijwel elke sector een geschikte oplossing te bieden. Onze leveranciers leveren hun apparatuur volgende de meest recente Europese regelgeving. Gezamenlijk zijn we in staat om de beste oplossingen aan te bieden tegen concurrerende marktprijzen.

Ons leveringsprogramma:

Onze kracht.......

  • Ruim 12.5 jaar ervaring in hoog- en laag vacuümtechnieken
  • Kennis
  • Persoonlijk contact
  • Out of the box kunnen denken als de situatie er om vraagt
  • Flexibiliteit 
  • Maatwerk is geen uitzondering
  • Service gerichtheid 

Persoonlijk contact

Elke situatie is verschillend. Stofzuigers en stofzuigsystemen zijn in allerlei soorten en maten verkrijgbaar. Daarom is een goed advies en begeleiding essentieel om de juiste oplossing aan te schaffen. Met onze kennis en ervaring weten wij welke vragen er gesteld moeten worden om er achter te komen welke machine het beste bij jou past!

Heb je vragen met betrekking tot jouw situatie? Laat het ons weten en neem vrijblijvend contact met ons op. Ook kan het formulier hieronder ingevuld worden. Wij nemen op normale werkdagen altijd binnen 24 uur contact op.

Contact formulier