Industriele stofzuiger W3 met 3 motoren 230 VoltIndustriële fijnstof stofzuiger 3 motoren 230 VoltHoofdfilter industriele stofzuiger W3

Industriële stofzuiger M65 met 3 motoren

Bij een producent die gespecialiseerd is in het vervaardigen van pallets, kisten en kratten kregen wij de vraag of we een goed advies konden geven met betrekking tot het schoon zuigen van bewerkingsmachines en het schoon zuigen van de directe werkomgeving. Voorwaarden waren dat de stofzuigers hufterproof waren, veel zuigkracht hadden en daarnaast bestand tegen zeer fijn houtstof, grovere stukjes hout en overige vervuiling. Vanwege de behoorlijke omvang van het bedrijf, hebben we hier 2 M65 industriestofzuigers met 3 motoren op 230 Volt geadviseerd. Voorheen had men industrie stofzuigers met industrie stofzuigers met 2 motoren. Om meer zuigkracht te bieden, hebben we hier industriezuigers met 3 motoren geadviseerd, werkend op 230 Volt.

 

Stofklasse M voor effectieve filtratie en lage emissie

Houtstof staat bekend als zéér fijn stof. Daarom hebben we geadviseerd om te kiezen voor een filter met een stofklasse M kwalificatie in plaats van het standaard geleverd stofklasse L hoofdfilter. Hiermee worden de motoren optimaal beschermd en heeft de stofzuiger een lage emissie.

Het grote filterdoek heeft industriële eigenschappen en is bestand tegen fijnstof. Daarnaast is de stofzuiger standaard uitgerust met een mechanische filterreiniging. Deze hoeft maar paar keer per dag schoon geklopt worden en blijft de zuigkracht behouden. Met het standaard geleverde accessoire pakket worden de werkzaamheden vereenvoudigd en wordt de beste zuigkracht behaald. 

 

Op zoek naar een industriële stofzuiger?

Duso Nederland heeft meer dan 60 professionele en industriële stofzuigers in het programma. Wij zijn dan ook totaalleverancier op het gebied van allerlei industriezuigers en afzuigsystemen. Op zoek naar een stofvrije oplossing? Of heb je vragen met betrekking tot jouw situatie? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder!