Neem contact op

Afzuigtafel voor stof, damp, nevel en rook

BAS afzuigtafel voor fijnstof of dampenBAPL afzuigtafel voor stof, damp, nevel en rookAfzuigtafel met extern HEPA filter voor filtratie schadelijke stoffen

Afzuigtafel, oplossing tijdens lassen, slijpen en spuiten

Duso Nederland heeft onlangs het leveringsprogramma uitgebreid met de professionele afzuigtafels van Dena. Met de Dena Group hebben we een betrouwbare fabrikant gevonden die onder meer gespecialiseerd is in afzuigtafels en afzuigwanden. Dena ontwerpt en produceert apparatuur met een hoog standaardniveau en heeft ruim 30 jaar ervaring. Kwaliteit van het product, het brede aanbod en de flexibiliteit als fabrikant is belangrijk voor een leverancier als Duso Nederland, waarbij maatwerk geen uitzondering is. Met het programma afzuigtafels kunnen stoffen, rook, nevel en dampen afgezogen worden tegen de laagste mogelijke emissie.


Afzuigtafel eenvoudig aanpassen aan elke situatie

Wanneer je aan het slijpen, spuiten, lassen of schuren bent, ontstaat er in korte tijd veel stof, rook nevel of damp. Lasdamp afzuigingHet inademen is onwenselijk en is schadelijk voor de gezondheid. Een afzuigtafel met de juiste capaciteit en filterelement kan deze problemen voorkomen en bevordert bovendien de werkzaamheden omdat het zicht op de werkzaamheden goed blijft. In de meeste gevallen is de afzuigtafel voorzien van een eigen ventilator die voor de benodigde afzuiging zorgt.
Daarnaast heeft de tafel een blad waar de lucht aangezogen word en zijn hierin verschillende mogelijkheden zoals lamellen of een rooster, afhankelijk van de uit te voeren werkzaamheden. Ook kan een afzuigtafel uitgerust worden met een achterwand en/of zijwaartse schermen waarbij zowel de achterwand als beide zijwanden van afzuiging voorzien kan worden. Ook is het mogelijk om de afzuigtafel in z'n geheel af te sluiten door middel van een cabine. Kortom, legio mogelijkheden om de afzuigtafel naar klant specifieke wijze uit te voeren.

Vonken afzuigen tijdens het slijpen van producten

Bij het schuren ontstaat stof, bij het lijmen dampenVonken afzuigen tijdens het slijpen van producten en bij slijpen ontstaan vonken.Voor elke toepassing is een geschikt filter leverbaar. Afhankelijk van de werkzaamheden kan het filter manueel of automatisch gereinigd worden. Ook is er een afzuigtafel leverbaar die standaard is uitgerust met een vonkenvanger. Deze vonkenvanger beschermt het stoffilter tegen vonken en eventuele stompe of scherpe voorwerpen die het filter kunnen beschadigen.


Wil je meer informatie over afzuigtafels of afzuigwanden?

Neem vrijblijvend contact met ons op of laat je terugbellen door op onderstaande button te klikken. Wij nemen op normale werkdagen altijd binnen 24 uur contact met je op. Bekijk hier ons assortiment industrïele afzuiging (lasarm afzuiging), of Bekijk ons complete assortiment industriële stofzuigers.

Bekijk hier de demonstratievideo van onze fabrikant